Call center /

De ce să alegi Centrul Medical Monza?

Standarde de excelenţă dedicate pacienţilor

Centrul Medical Monza este amplasat în zona de Nord a Capitalei și oferă servicii medicale pentru următoarele specialităţi: diagnosticul infertilităţii, ginecologie și reproducere umană asistată, chirurgie plastică, chirurgie generală, flebologie și ORL.

Apartenenţa la un grup internaţional al Centrului Medical Monza înseamnă accesul la peste 26 de ani de experienţă și inovaţie în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaţionale de prestigiu.

Genesis Athens – Centrul de excelenţă în diagnosticul și tratamentul infertilităţii

Din luna Aprilie 2020, Centrul Medical Monza găzduiește cel mai important centru de fertilizare in vitro din București, alături de Genesis Athens. Originară din Grecia, clinica Genesis Athens aduce în România experienţa unei echipe medicale de renume, cu una dintre cele mai bune rate de reușită de la prima procedură – de peste 50%.

Genesis Athens este centrul de excelenţă din cadrul Centrului Medical Monza care se ocupă de diagnosticul și tratamentul infertilităţii. Aici, fiecare cuplu beneficiază de un serviciu medical integrat, pornind de la identificarea cauzei infertilităţii și, implicit, de la un diagnostic corect, și până la găsirea tratamentului optim pentru obţinerea unei sarcini.

Fertilizarea in vitro vine în sprijinul cuplurilor care nu pot obţine o sarcină pe cale naturală și acolo unde alte metode de reproducere umană au eșuat. Practic, procedura FIV constă în recoltarea ovocitelor de la parteneră și materialul seminal de la partener, urmând ca fecundarea să se întâmple în laborator. Embrionii astfel obţinuţi vor fi transferaţi ulterior în uterul femeii, prin procedura numită embriotransfer.

Genesis Athens aduce în România experienţa unei echipe medicale de renume, cu una dintre cele mai bune rate de reușită de la prima procedură – de peste 50%. În ultimii trei ani și jumătate, peste 2.000 de cupluri din România au devenit părinţi cu ajutorul specialiștilor clinicii cu același nume, din Atena. Prin deschiderea centrului din București, astăzi, specialiștii clinicii vin mai aproape de pacienţii români, care apelau la aceste servicii călătorind departe de casă.

Dotări și echipamente

Structură spital
Cu o suprafaţă de peste 1000 mp distribuiţi pe 5 niveluri, Centrul Medical Monza a fost gândit ca proiect medical modern, dotat cu aparatură de ultimă generaţie, în care medicii de diverse specialităţi să practice medicină după cele mai noi protocoale internaţionale. În același timp, în centrul preocupărilor activităţilor medicale se află permanent pacientul și nevoile acestuia, fiind create circuite speciale pentru pacienţi și pentru personalul medical, și a fost creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienţi, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical.