Dermatologie

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, iar funcțiile sale sunt foarte importante pentru buna funcționare a întregului organism. De aceea, problemele dermatologice ar trebui să fie tratate cu seriozitate și pentru orice schimbare, apărută la nivelul pielii, să apelați la ajutorul medicului. Fiecare pacient al Centrului Medical Monza beneficiază de tratament personalizat, oricare ar fi problema cu care ni se adresează.

Dermatologie

Servicii medicale

Experiența și aparatura de ultimă generație ne permit să abordăm o gamă largă de afecțiuni ale pielii, de la consult până la tratamente cu sau fără intervenție chirurgicală.

Tratamente dermato-estetice: corecție riduri cu acid hialuronic și toxină botulinică, mărire buze cu acid hialuronic, mezoterapie, peeling chimic, PRP (platelet rich plasma)

Epilare definitivă

Excizie laser CO2 pentru formațiuni tumorale cutanate

Laser CO2 fracționat pentru cicatrici

Microneedling cutanat (Dermapen)

Dermatologie

Principalele afecțiuni tratate

Boli inflamatorii (psoriazis, acnee, rozacee etc.)

Afecțiuni alergice (urticarie, eczemă etc.)

Infecții cutanate (foliculită, micoză, infecții ale unghiilor, veruci cutanate, herpes etc.)

Tumori ale pielii (nevi, keratoze seboreice, angioame, papiloame etc)

Alopecie

Cicatrici

Echipa Medicală

Medicii dermatologi din cadrul Centrului Medical Monza se concentrează pe găsirea celor mai potrivite soluții pentru pacienți. În funcție de caz, sunt pregătiți să recomande și să ofere, fie intervenții minim-invazive (laser dermatologic), fie proceduri de chirurgie dermatologică (ablație de tumoră dermatologică sau shaving cu examen histopatologic).

Programează-te acum

+40 21 9983

contact@centrulmedicalmonza.ro

Str. Tudor Ștefan nr. 38-40

Sector 1, București

Prelucrarea datelor cu caracter personal*: