Orthopedic Center: Ortopedie

La Orthopedic Center, din cadrul Centrului Medical Monza, ne ocupăm de bolile și traumelor aparatului osteo-articular și musculo-tendinos. Diagnosticăm, tratăm și acordăm asistență în fază acută și post-acută afecțiunilor aparatului locomotor de natură traumatică si degenerativă.

Orthopedic Center – ortopedie

Servicii medicale

În cadrul Centrului Medical Monza abordăm o patologie complexă și diversă. Specialiștii noștri în chirurgie ortopedică pot realiza diagnosticarea, tratarea și acordarea de asistență în fază acută și post-acută a bolilor aparatului locomotor, a bolilor de natură traumatică si degenerativă.

Chirurgia traumatologică

Chirurgia protetică de șold – genunchi – umăr

Chirurgia vertebrală pentru boli traumatice și degenerative

Chirurgia artroscopică (umăr, genunchi, gleznă)

Chirurgia ortopedică (mână și picior)

Orthopedic Center – ortopedie

Principalele afecțiuni diagnosticate și monitorizate

Artroză

Leziuni de menisc

Fracturi

Ligamente rupte

Malformații congenitale sau dobândite ale piciorului

Intervenţii de Excelenţă

Cura disjuncţiei acromio-claviculare (artroscopic). Această intervenţie presupune înlocuirea ligamentului rupt cu diferite tipuri de implant și eventual cu un transplant cu tendon, recoltat tot de la pacient, de la nivelul genunchiului. Tendonul recoltat se implantează apoi la nivelul umărului. Beneficiile acestei proceduri constau într-o recuperare mai rapidă și spitalizare de scurtă durată.

Reconstrucţie de ligament încrucișat (artroscopic). Aceasta presupune înlocuirea ligamentului încrucișat (anterior sau posterior) rupt cu tendoane recoltate de la același pacient, în general de la același picior, care se introduc în locul ligamentului deficitar. Beneficiile acestei proceduri realizate pe cale artroscopică, prin incizii mici, înseamnă recuperare rapidă, risc de infecţie scăzut, spitalizare de scurtă durată.

Echipa Medicală

Echipa medicală Orthopedic Center, din cadrul Centrului Medical Monza, acordă o mare atenție domeniului post-operator: din prima zi după operație, pacienților le este rezervat un tratament personalizat de recuperare individuală, care constă în planificarea procesului de recuperare în funcție de condițiile de sănătate individuale, confruntate cu obiectivele de recuperare prevăzute în programul zilnic. Aceste programe individuale și trasee sinergice sunt pregătite de medicii ortopezi cu obiectivul de a ajunge la o recuperare a autonomiei funcționale în cel mai scurt timp posibil.

Programează-te acum

+40 21 9983

contact@centrulmedicalmonza.ro

Str. Tudor Ștefan nr. 38-40

Sector 1, București

Prelucrarea datelor cu caracter personal*: