ProEstetica: Chirurgie plastică

Fondată în 1994, clinica ProEstetica este prima clinică privată de chirurgie plastică din București și locul în care au avut loc câteva dintre cele mai importante premiere românești, în domeniu. La noi au fost făcute primele injectări cu toxina botulinică pentru riduri, primele reconstrucții mamare postmastectomie cu țesut adipos, primul implant mamar și primele operații plastice de chirurgie regenerativă. Colaborarea strânsă între echipele de chirurgie plastică și chirurgie generală ale Centrului Medical Monza permite realizarea unor intervenții cu grad mare de dificultate și abordarea multdisciplinară a cazurilor complexe de chirurgie plastică.

ProEstetica – chirurgie plastică

Servicii medicale

În cadrul Centrului Medical Monza specialiștii ProEstetica pot diagnostica și trata afecțiunile ce intră în sfera chirurgiei plastice și celei estetice. Specialiștii noștri abordează metode chirurgicale inovatoare și cât mai puțin invazive. Mai mult decât atât, toate procedurile medicale și chirurgicale efectuate în cadrul Centrului Medical Monza sunt aliniate la standarde europene de siguranță și vizează: durere post-operatorie redusă, minimizarea complicațiilor si a cicatricilor, reintegrarea socio-profestională rapidă.
La noi, întreaga echipă medicală asigură pacienților o zona de confort personal si de discretie.

Chirurgia sânului (Chirurgie estetică și reconstructivă, micșorarea sânilor, ridicarea sânilor)

Chirurgia înfățișării (față și gât)

Chirurgia siluetei

Chirurgia plastică regenerativă – celule stem – sistemul BRAVA

Chirurgia cicatricilor

Chirurgia alopeciei – implant păr

Chirurgia estetică a organelor genitale feminine

Chirurgia post-bariatrică

Tratamente estetice minim-invazive

ProEstetica – chirurgie plastică

Principalele afecțiuni tratate

Dismorfiile mamare

Ptoza abdominală (abdomenul lăsat)

Dislipomatoza (excesul de țesut adipos) la nivelul coapselor, abdomenului, genunchilor, gambelor, brațelor, spatelui, feselor, dubla bărbie

Îmbătrânirea facială

Îmbătrânirea cutanată (a pielii)

Intervenţii de Excelenţă

Reconstrucţia mamară post-mastectomie: reprezintă intervenţia chirurgicală prin care este refăcut aspectul sânului în urma unei mastectomii – operaţie prin care se îndepărtează sânul natural pentru a înlătura sau a preveni cancerul de sân. Este o intervenţie complexă ce necesită cunoștinţele și abilităţile mai multor specialiști – chirurg oncolog, chirurg plastician, chimioterapeut, radioterapeut, oncolog și psihoterapeut – care împreună, în funcţie de particularităţile pacientei, decid dacă se poate opta pentru o reconstrucţie imediată, sau la distanţă de mastectomie.

Rinoplastia: este intervenţia chirurgicală de corecţie a formei inestetice a nasului: cocoașa, un vârf prea mare sau prea lăsat. Se poate însoţi de septoplastie (corecţia septului nazal) dacă pacientul are probleme de respiraţie. Durerile postoperatorii sunt minime. Intervenţia se face sub anestezie generală și necesită 1 zi de internare. Vindecarea chirurgicală se obţine în 2-3 săptămâni.

Blefaroplastia: este intervenţia chirurgicală de corecţie a pleoapelor superioare lăsate și/sau inferioare (pungile de sub ochi); se poate însoţi de corecţia șanţurilor cearcănelor (prin lipofilling cu grăsime proprie); se poate insoţi de intervenţia chirurgicală de corecţie a sprâncenelor lăsate.

Liposculptura feţei, bărbiei, gâtului: se realizează combinând lipoaspiraţia, lipofilingul și lipoliza laser pentru a obţine un rezultat estetic maxim. Procedura nu necesită internare, nu se însoţește de tăieturi și este nedureroasă. Convalescenţa durează 3 – 47 zile. Aspectul normal al feţei se obţine în 15 – 21 zile.

Echipa Medicală

Echipa medicală este formată din specialiști bine pregătiți, responsabili și de încredere, care împărtășesc aceeași pasiune pentru frumusețe și starea de bine a pacientului.

Programează-te acum

+40 21 9983

contact@centrulmedicalmonza.ro

Str. Tudor Ștefan nr. 38-40

Sector 1, București

Prelucrarea datelor cu caracter personal*: